Mina böcker, Skrivande Idus förlag, Viktors nya tröja

Nu är den här! Boken Viktors nya tröja!

I förrgår plingade det till i min telefon- ett meddelande om att min och Kelly Sallinens bok Viktors nya tröja var på väg hem till mig. Och igår kom den!
 
Innan jag började skriva böcker hade jag inte en aning om hur pirrigt och nervöst det kan vara att "träffa" sin bok i tryckt format för första gången. Men nu vet jag. Igår kände jag mig lite nervös och upprymd hela dagen och när jag kom hem och fick öppna paketet... Ja jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan... Kellys bilder var minst lika fina i verkigheten som i datorn! Däremot vågade jag knappt läsa boken. Tänk om jag skulle hitta ett stavfel, trots alla våra korrekturläsningar!
 
Det känns lite overkligt att jag fått vara med och skapa denna bok- som verkligen inte hade varit densamma utan just Kellys illustrationer. Att jag skulle kunna skriva en bilderbok fanns verkligen inte på kartan när jag gav mig in på bokskrivandet. Och att mina och mina barns erfarenheter i barnklädersbranchen fått inspirera till en bok känns häftigt! Mina barns pappa är dock inte rädd för rosa, som pappan i boken. Men min son har också haft en rosa tröja med en katt på magen...
 
(Jag har skrivit lite mer om boken i ett tidigare inlägg och kommer sannolikt att återkomma till den...)
 
 
Boken finns att köpas hos Idus förlag samt på Adlibris, Bokus m.fl. bokhandlar. Du kan även köpa den direkt av mig.