I love biblioteket!

Det bästa är ju om man kan köpa alla böcker man vill läsa- eftersom författaren tjänar mest pengar på sitt skrivande då (vilket ökar chansen att hen ska kunna fortsätta skriva. Och jo, de får lite pengar för det man lånar på biblioteket också. Men det är svårt att jämföra det med en såld bok, om jag fattat saken rätt).
 
Men just nu konsumeras det så mycket böcker här att vi varken skulle kunna köpa eller förvara alla de böcker som passerar. Således är vi stamkunder på biblioteket. Framförallt jag. 
 
"Du har ganska många böcker hemma ser jag", sa bibliotekarien idag då jag hämtade ut några böcker jag beställt.  "Men det gör ingenting".
 
Ja jag har ganska många böcker hemma. Runt hundra böcker just nu, men då är vi ju fler i familjen som lånat ihop till den summan... 
 
Det bästa med vårt bibliotek är att de beställer hem typ ALLT man vill fjärrlåna och ALLT
man föreslår att de ska köpa in. Helt nyinplastade böcker väntar en några dagar efter att man lagt in ett önskemål på deras hemsida.
Love!

Nu ska jag ta tag i att läsa några av de hundra... 
#1 - - FREEDOMtravel:

Härligt att någon verkligen använder biblioteket! Känner du förresten till något extra mysigt bibliotek i Stockholm? (En dansk journalist och resebloggare som skriver för en bibliotekstidning som undrar via mig)

Svar: Har ingen koll på biblioteken i Stockholm- men det vanliga stora är ju coolt! Men mysigt... Hm... Vet ej... Men intressant fråga! I lördags var jag in på biblioteket i Sälen. Det var... litet och ganska mysigt faktiskt... :)
Camilla