Med tröjan bak och fram

Läste att Queen of Kammebornia gått med tröjan bak och fram och erinrade mig att jag själv gjort det två gånger på senare tid. På jobbet. Jag har en grå stickad tröja med en stor ficka fram på magen. Ibland stoppar jag in händerna i den där fickan. Men ibland är fickan inte där. För då är den på ryggen istället. Som när vi hade arbetsplatsträff för ett tag sedan. Jag försökte smyga mig ut sist av alla, lite diskret, för att kunna smita in på mitt rum och vända på tröjan. Men det lyckades inte så bra. En annan dag satt jag på ett annat möte och famlade efter min ficka.
 
Men man kanske får vara lite disträ som författare? Man kanske har viktigare saker att tänka på än att vända tröjan rätt...?
 
Läste förresten om en författare som skulle åka nånstans med sin bil. När hon kom fram frågade de hon kom till om det var snö hemma hos henne. Det visste hon inte. Men det visade sig att hon hade sopat bort en massa snö från sin bil innan hon åkte- men det märkte hon inte eftersom hon var helt inne i tankar på en bok hon höll på att skriva...