Pressmeddelande om min bok #tillsammans #utanför

Idag gick pressmeddelandet om min debutbok #tillsammans #utanför ut. Själv sitter jag i husvagnen, platsen där mitt bokskrivande började för lite mer än ett år sedan, och tänker på hur overkligt det känns att boken nu är på väg hem till mig. Och förhoppningsvis även till andra! Boken finns att köpas hos Idus förlag samt på Adlibris, Bokus och andra bokhandlar. Och direkt från mig. 
 
 
Skärmdump från mynewsdesk

Facebook-sida och hemsida till författarjaget

Jag har fixat en författar-hemsida och en författare-facebook-sida. Följ mig gärna även där!
 
Och jag har börjat fundera på "konsten att marknadsföra sina böcker". Hur ska man få folk att bli intresserade utan att man blir (alltför) tjatig? Dessa frågor är nu ännu mer angelägna, om några dagar kommer nämligen min första bok från tryckeriet... 
 
Läste förresten ett intressant inlägg på temat marknadsföring på Debutantbloggen
 
Det sägs att man "får" kalla sig författare först när man gett ut två böcker men med en bok på väg från tryckeriet och minst tre till antagna så bestämmer jag att jag kallar mig författare redan nu. Faktiskt. 

Boktips: Veke och den röda baddräkten

Ett av mina mål som förälder är att uppmuntra mina barn att tänka själva, lyssna på sig själva och våga gå sina egna vägar om/när de inte vill följa "massan". Därför hade jag gärna läst boken "Veke och den röda baddräkten" för dem när de var små! Boken handlar om vildsvinet Veke som hittat en röd baddräkt vid sjön. Han älskar baddräkten som sitter perfekt på honom. Men de andra vildsvinen grymtar och klagar. De är rädda att jägaren ska upptäcka dem om Veke har den röda baddräkten. Veke bestämmer sig då för att gå sin egen väg. 
 


 
Fast i och för sig kan jag läsa boken för mina barn nu, fast de är tonåringar. Många bilderböcker har mycket att säga även till ungdomar och vuxna! 
 
 
 

#tillsammans #utanför recenserad av BTJ

Min debutbok #tillsammans #utanför har nu blivit recenserad av BTJ. Jag hade liksom inte fattat att de recenserar i ett så tidigt skede så jag var helt oförberedd på att få en recension eftersom boken inte kommit från tryckeriet än (?). Men det var ju tur så jag inte hann bli nervös! Och tack och lov var recensionen bra. Efter en beskrivning av boken avslutas recensionen med:

Boken är skriven på ett lättläst sätt. Det är spännande läsning som lyfter fram problemet utan att fördöma, och utan att pekpinnarna bli övertydliga. Upplösningen av problemet sker väl enkelt i boken, men i slutet finns diskussionsfrågor om mobbning och nätbeteende. Frågorna är riktigt bra, och gör att boken lyfter, de är lämpliga som diskussionsunderlag i skolan. #tillsammans #utanför är Camilla Gunnarssons debutbok. Hon är psykolog och arbetar med människor med olika diagnoser.

 

 

 

Nu kan man förhandsbeställa min första bok!

Mitt "författarliv" började ju för lite mer än ett år sedan då jag satt i en husvagn på en vintercamping och längtade efter mer snö.
 
Idag sitter jag på en annan vintercamping och trycker "ok" på de sista ändringarna i manuset som ska bli min debutbok. Och går till servicehuset och diskar. Och kommer tillbaka till husvagnen och läser ett mail där det står att debutboken nu finns att förhandsbeställa på Idus förlag!
 
Jag är så glad!
Och så nervös!
Tänk, snart kommer vem som helst att kunna LÄSA det jag skrivit! 
 
 
 Skärmdump från Idus förlag.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg