Pressmeddelande om min bok #tillsammans #utanför

Idag gick pressmeddelandet om min debutbok #tillsammans #utanför ut. Själv sitter jag i husvagnen, platsen där mitt bokskrivande började för lite mer än ett år sedan, och tänker på hur overkligt det känns att boken nu är på väg hem till mig. Och förhoppningsvis även till andra! Boken finns att köpas hos Idus förlag samt på Adlibris, Bokus och andra bokhandlar. Och direkt från mig. 


Skärmdump från mynewsdesk

Facebook-sida och hemsida till författarjaget

Jag har fixat en författar-hemsida och en författare-facebook-sida. Följ mig gärna även där!
 
Och jag har börjat fundera på "konsten att marknadsföra sina böcker". Hur ska man få folk att bli intresserade utan att man blir (alltför) tjatig? Dessa frågor är nu ännu mer angelägna, om några dagar kommer nämligen min första bok från tryckeriet... 
 
Läste förresten ett intressant inlägg på temat marknadsföring på Debutantbloggen
 
Det sägs att man "får" kalla sig författare först när man gett ut två böcker men med en bok på väg från tryckeriet och minst tre till antagna så bestämmer jag att jag kallar mig författare redan nu. Faktiskt.  
 
 
 


 
 
 

Rekordstor ökning av barnböcker!

Enligt SBI (Svenska barnboksinstitutet) ökade utgivningen av barnböcker rekordartat under 2015. Igen! Det gavs ut totalt  2089 barn- och ungdomsböcker i Sverige under 2015 vilket är en ökning med 12 procent jämfört med 2014.
 
Hoppas bara att läsningen också ökar!