Nu kan man förhandsbeställa min första bok!

Mitt "författarliv" började ju för lite mer än ett år sedan då jag satt i en husvagn på en vintercamping och längtade efter mer snö.
 
Idag sitter jag på en annan vintercamping och trycker "ok" på de sista ändringarna i manuset som ska bli min debutbok. Och går till servicehuset och diskar. Och kommer tillbaka till husvagnen och läser ett mail där det står att debutboken nu finns att förhandsbeställa på Idus förlag!
 
Jag är så glad!
Och så nervös!
Tänk, snart kommer vem som helst att kunna LÄSA det jag skrivit! 
 
 
 Skärmdump från Idus förlag.
 
 
 
 
 
#1 - - A-K:

Stort grattis! Bra gjort👍

Svar: Tack! Och fler böcker kommer snart! Illustratörerna jobbar på 👍🏼😃
Camilla

#2 - - Onkel Tom:

Grattis,

Var vintercampar ni? Vi har gjort det massor tidigare men sålt vår vagn nu.

Gud, jag vill också skriva en bok.

Svar: Vi vintercampar i Kläppen (bloggar mer om sånt samt diverse annat icke bok-relaterat på aktivadagar.com). Dock har vi alltmera börjar fundera på att sälja huset och husvagnen, köpa ett mindre hus eller en lägenhet närmare Sälen och bosätta oss där. Husvagnslivet har bidragit till att vi ställer oss alltmera frågande till att vi har ett stort hus med en massa kvadratmetrar där vi förvarar en massa saker vi inte använder. Är det så vi vill leva? Det är ju så skönt att vara i husvagnen, och ha det man behöver. Inget mer. Så er "resa" är intressant! Och DEN skulle du ju kunna skriva en bok om, till exempel! Vi har nu börjat göra oss av med saker för att förbereda en ev. flytt...
Camilla